sunnuntaina

Shopishopi!

Elikkäs tilasin äsken Seppälästä kivat kengät, pitää katsoa voiko niitä jo nyt käyttää vai pitääkö malttaa odottaa kevääseen. Toinen ongelma nähdään siinä mitä tuo nilkka sanoo... Mutta sitä piti mahdollisimman paljon rasittaa huhtikuuhun mennessä, joten rasitetaan sitten!

Minun uudet kullat <3

Eilen olin Veeran luona päivän. Tänään olen leiponut suklaamuffineita heti aamusta ja käytiin korien kanssa n 4km tarpomassa jäällä. Kaikki nautti aamusta kun aurinko lämmitti ja oli mukavaa! Allukin leikki vähän Oskun kanssa. Huomenna meillä muuttuukin lukujärjestys. Eli musiikki, matikka, enkku ja kuvis on huomenna. Torstaina on joko Kalpa-päivä tai Valon pyöritys liinassa, katsoo saadaanko enää lippuja hyville paikoille. Perjantaina lähden jossain välissä Suonenjoelle Leilan luo! On muuten odotettu kauan tätä!

Tällä hetkellä pitäisi olla lukemassa ruotsin ja äikän kokeisiin. Äikkä on pelkkää kertaamista, mutta ruotsi vaatii jo vähän lukemista. Kokeet on mennyt suhteellisen hyvin, hissasta 8+, uskonnosta 8- ja kotsasta 8+. Kohta olisi tarkoitus lähteä vielä koirien kanssa jäälle ja sen jälkeen laittaa teille lukijoille vähän kivaa tänne (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti