maanantaina

nöabSN ågnvöba

Otsikko kuvaa hyvin tämän hetkisiä ajatuksia. Sain kuulla lauantaina että meidän sukulaiselle on annettu muutama viikko elinaikaa, hän on nyt 85-vuotias ja yksi Tervon sotaveteraaneista. Hän oli sinänä minulle todella tärkeä, nimittäin toinen ukki asuu Tallinnassa eli hän tavallaan korvasi hänet, muttei sitten kuitenkaan. Niinkuin minulla olisi kolme ukkia. Huomenna on sitten minulla KYS:sin reissu = tänään ei pysy ajatukset kasassa koulussa. Tuo nilkka on nostanut rikki menneen nivelsiteen päälle kaksi nestepalloa, eli siellä nivelessä on tulehdus. JEE! Suunnittelin jo että pääsisin tästä ilman leikkausta ja kesän saisin kiertää kisoissa ja olla kavereiden kanssa, mutta nytpä meneekin suunnitelmat uusiksi. 

Suunnilleen noiden punaisten pisteiden kohdalle ne pallurat tuli

Netistähän olen jo selannut kaiken magneettikuvista ja totesin että tarvitsen sinne jonkinlaisen rauhoituksen. Kone kuulemma rämisee ja on todella ahdas ja jos minä saan siellä paniikkikohtauksen, niin sillon on varmana myös konekkin rikki! Puhuttiin jo iskänkin kanssa, jos ne laittaa vielä fysioterapeutille hoidettavaksi tai sanovat että tämä on jo tarpeeksi jämäkkä, lähdetään yksityiselle. En ole muutenkaan erityisen tyytyväinen siihen miten tätä on hoidettu, nimittäin ensimmäisen KYS:sin reissun jälkeen meni 2kk ennen kun sai lähetteen fysioterapeutin koneelle ja siinähän meni tätä harjoittelu aikaa...


Siinä yksi kerros nilkan magneettikuvasta
Eilen kävin katsomassa Sallan valmennukset Arossa. Siellä olikin jo Leila ja Henrietta. Katsottiin valmennuksia ja suunniteltiin jo sen jälkeen kisojakin sinne isolla porukalla, muille pitää saada nimittäin kvaaleja kuntoon.

Huomenna lähdetään joskus vaille 8 Tervon arvauskeskukseen, otetaan sieltä joku fysioterapeutin lappu ja lähdetään Kuopioon. Siellä pitäisi olla 9.30 ja meillä meni viimeksikin kiitettävästi aikaa kun etsittiin oikeaa paikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti