lauantaina

Maastoilua & Kuopioo!

Eilen oli just sellanen fiilis että haluan Elisan-nyt-tänne-heti-kiitos! Oli pakko päästä ajatuksia tuulettamaan maastoon ja kuinka ollakkaan, aurinko alkoi juuri paistaa kun maastoon pääsin! Kiertelin vaan taas ympäriinsä, puhuin puhelimessa ja mietin asioita. Riia on kyllä niin super eläin!

Aamulla olin reipas ja olin heti kahdeksan jälkeen koirien kanssa lenkillä! Kevät on virallisesti tullut, kun iskän takapihalla olevalla pellolla ei ole lunta ja sitä ei ollut siellä enää yhtään! Koirat ihan onnessaan viilettää menemään ympäri peltoa minkä jaloistaan pääsevät. Olin jo reippaasti polkent ennen yhdeksää iskältä äidille pyörällä ja lähdettiin käymään Kuopiossa.

Ensin hain rahaa ukin ja mummon luota ja lähdettiin Matkukseen. Ensin ostettiin minulle takki ja jatkoin siitä matkaa muualle. New Yorkerissa sain vietettyä sen reippaan puoli tuntia ja lopulta mukaan tarttui vaan paita ja uimashortsit. Pyörähdin vielä Seppälässä ja ostin toppaliivin tallille, se oli -30%, kynsilakan ja olkaimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti