lauantaina

On rankkaa leikkiä kouluratsastajaa!


Maanantaina soittivat KYS:sistä ja sanoivat, ettei magneeteissa näy mitään mutta kuun lopussa pitäisi mennä kontrolliin sinne. 


Tiistaina oli vappu ja vietin sen sohvalla maaten, eli nukkuen univelkoja pois. Koulun jälkeen kävin Riian pyörittämässä liinassa, se oli ihan hyvä. Pyöritin sen laukkapuomeilla.


Keskiviikkona kävin Riian kanssa maastossa ja näin tallilaiste naapurin, Leksan. Hän on erakoitunut mies ja hyppelehtii juuri maastoreitin varrella usein stringit jalassa, joskus jopa munasillaan. Noh.. Olin tulossa maastosta ja se oli kastelukannun alla suihkussa! Jäi traumoja... Hevonen oli koko maaston ajan kun lentoon lähdössä! 

Torstaina olin videoimassa Elisan ja Riian estetuntia ja Elisa tuli meille vielä illalla yöks.

Eilen lähdin suoraan koulusta kaverin luokse ja heiteltiin vesi-ilmapalloja ja käytiin uimassa!

Väsynyt mutta onnellinen ratsastaja!
Tänään lähdin heti aamusta tallille talkoisiin. Maalasin yhden 22 neliön esteen yksin, kaksi Annin kanssa ja yhden Annen kanssa. Lisäksi ratsastin Riialla kentällä ja ei jestas kun hevonen oli kuuro oikealle pohkeelle! Sai monta kertaa huomauttaa raipalla että selässäkin on joku. Laukassa olisi halunnut mennä vaan täysiä.

Vaikka kuvasta ei uskoisi, kyseessä on korkea maasturi :D

Ylläoleva kuva kuvaa tämän päivän tallireissua... Oltiin tulossa takaisin ja ajettu tallilta jo n. 10 km kun kuskin puolelta alkoi kuulua outoa ääntä ja auto alkoi tärisemään. Anne sitten hiljenti ja kerkesi juuri sanoa onko meillä lähdössä rengas irti, kuinka ollakkaan se meni toiselle puolelle ojaan liikkuvasta autosta. Ensin soitto iskälle ja sitten rengas ojasta. Poliisit meni ohi n. 130km/h vauhdilla eivätkä edes kääntyneet. Ihmeteltiin tätä mutta katsottiin Iltalehdestä että Rautalammilla on ollut iso piiritystilanne. Noh, autoon rengas paikalleen ja matka jatkuu! Yksikään pultti ei ollut mennyt kiinni, ne olivat vaan löysällä. Onneksi ei käynyt mitään!

Huomenna lähden talkoisiin vielä maalaamaan ja Henrietan ja Sanden kanssa maastoon! Illalla Elisa tulee taas meille yöksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti