torstaina

Sääolojen uhmaamista!

Daisy VI ja Raita Konttinen

Maanantaina minun olisi pitänyt käydä Riian kanssa maastossa, mutta kuinka ollakkaan se ontui. Oikeasta takajalasta oli lähtenyt kenkä ja sen mukana pala kaviota. En kerro enempää, sillä en tiedä itsekkään paljoa asiasta, jos kiinostaa niin Elisalta voi kysyä. En kuitenkaan jaksanut vielä lähteä kotiin joten jäin Annin kanssa tallille. Henrietta toi meille paketin jäätelöä tallille ja syötiin se sitten kentän laidalla tuntia katsoen.

Kuldberg Maya ja Kaisa Hedlund

Tiistaina meillä oli koulussa fyysisenkunnon testi. Minullahan on fyysinen kunto kasvanut ÄLYTTÖMÄMSTI vaikka en ole muuta tehnyt kun ratsastanut ja lenkkeillyt! I'm happy! Koulun jälkeen lähdin Liisan ja Mantin kanssa Manginniemeen grillaamaan. Mukana oli myös Osku ja Koda. Tarkoitus oli grillata makkaraa ja vaahtokarkkeja, mutta koko kylästä ei yhdestäkään kaupasta löydy vaahtokarkkeja?! Grillattiin sitten vaan makkaraa. Illalla lähdin vielä sen jälkeen Elisan ja Annin kanssa ajelemaan.

Quistro, Krisse ja CIC*** tähden trakehnerhauta...

Keskiviikko menikin luokan kanssa taimia istuttaen ja kolmelta lähdin tallille. Siellä kerättiin risuja, havutettiin esteitä ja siirreltiin maastoesteitä. Kyllä tuon päivän jälkeen muuten väsytti! Tuli muutenkin ihan kesäfiilis kun oli melkein +20 ja me havutetaan itikoiden kanssa esteitä.

Liuksas ja Henrietta Helminen

Tänään katsoin ensin ulos "Jee, siellä ei tule vettä!". Koirien kanssa olin jo yhdeksältä käynyt lenkillä ja lähdin tallille. Juuri tallille mentäessä alkoi vettäkin satamaan. Kuvasin kaksi ensimmäistä valmennusta ja sitten tuli tunnin tauko. Sinä aikana kävin itse syömässä, lisäämässä vaatetta ja kuivattelemassa sekä vaatteita, että kameraa. Lisäsin samalla myös varustukseen tuulipuvuntakin alle untuvatakin ja housujen päälle tuulipuvun housut. Teipattiin Paulan kanssa kameran päälle kunnolla muovipussi niin, että se suojasi sateelta ja lähdettiin katsomaan seuraavat kaksi valmennusta. Vesisade vaan lisääntyi, mutta ei sitä oikein tajunnut kun tuolla kaikki on aina niin positiivisiä, varsinkin valmennuksissa. Ennen viimeistä valmennusta kameran akku sanoi kuitenkin itsensä irti, joten tässä välissä päätin lähteä kotiin. 

Vilapeli ja Nina Heitto

Huomenna on varmaankin aika rento päivä jos nämä säät vielä jatkuu, jos ei jatku niin voisin eksyä Aroon taas joitakin kenttä-hommia tekemään. Krisse (Kristiina Purdy) kysyi myös haluaisinko toimia toimihenkilönä Aron kisoissa! Lisää kokemusta tähän hevosharrastukseen! Lauantaina onkin sitten Sorsasalossa klassikko äitienpäiväkilpailut, toivotaan ettei huono sää yllätä! 

PS. Lisää kuvia tämän päivän valmennuksista löytyy oikeasta palstasta löytyvästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti