lauantaina

Sorsasalo 11.5.

Sande on niin hieno mies!
Aamulla oli herätys klo. 6.15, mutta torkutin sitä sitten klo. 6.45 asti ja kuinka ollakkaan, tuli todella kiire... Tallilla olin kahdeksan aikoihin ja kohta tulikin jo Henrietta ja Irja. Tavarat oli pakattu jo aamulla, joten kaikki vaan kyytiin, hevoselle kuljetussuojat ja lomi päälle ja mars matkaan! Aikataulusta oltiin edellä ja auto starttasi tallin pihasta jo 8.30. 


Pysähdyttiin matkalla Nesteelle kahville, itse söin leivän ja tuoremehua. Sorsasalossa oltiinkin jo hyvissä ajoin, joten mentiin katsomaan 80cm muutama rata. Itse niitä tietenkin kuvailin. Jossain välissä häippästiin laittamaan hevonen valmiiksi ysikymppiä varten. Juuri ennen ysikymppiä tultiin takaisin, Henrietta kävi kävelemässä radan ja itse kävelytin Sandea. Kerkesin kuvata aika pitkälle ysikympin alusta kunnes tuli Henrietan vuoro. Kuvasin sen ja lähdettiin takaisin. Hevonen purettiin, laitettiin karsinaan ja mentiin katsomaan hevostarvikeliikkeiden antia!


Sieltähän löytyi vaikka ja mitä! Kyllä tuolla hevosmarkkinoilla on myynnissä mm. kimalletta jota voi laittaa hevoseen. Siitähän sainkin idean ostaa Henrietalle ja Sandelle sitä maastoradalle :D  Mentiin odottamaan 90cm arvostelulappua, siinä luokassa oli siis tyyliarvostelu. Henrietta kävi kävelemässä rataa sillä aikaa kun minä otin paperin ja lähdettiin laittamaan hevosta taas kuntoon. 


Metriäkin kerkesin kuvailla hyvän tovin kunnes tuli taas Henrietan vuoro ja kotiin lähtö! Kerettiin juuri sateen alta pois. Tallilla kun oltiin, käytiin heittämässä Anni Elisan kanssa Suonenjoelle junalle ja sen jälkeen katsottiin onko Riia puhdas. 


Juokuttaessa oli vähän jäykkä, mutta saattaa johtua siitä ettei ole liikkunut viikkoon. Salla sanoi sitten että käy vähän humputtelemassa jos se siitä vertyisi, mutta ravia oltiin menty ihan vähän ja hevonen alkoi taas ontumaan. Huomattavasti vähemmän kuin maanantaina, mutta silti jonkin verran. Sitten ajeltiinkin taas ympäri Sisä-Savoa ja tulin kotiin. Muokkasin kuvat, kirjoitin tämän tekstin ja nyt painun nukkumaan!

PS. Lisää kuvia löytyy osoitteesta http://mjarvinen.kuvat.fi/ ja sieltä löytyviin, kaikkiin kuviin saa heittää kommenttia! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti