tiistaina

Ei niin onnistunut päivä...

Aamu alkoi puoli seitsemältä lenkkeilyllä, josta pikanopea suihku ja itsensä kuntoon laitto. Matka jatkui puoli yhdeksältä Vilmaa hakemaan ja siitä Kuopioon! Oltiin KYS:sissä hyvissä ajoin ja hoitaja tulee sanomaan että lääkäri joutui menemään leikkaussaliin, menee hetki. Lopultahan ajat oli tunnin myöhässä... Istuskeltiin siinä siis ja juteltiin. Kun lääkärillä olin käynyt, oli taas uusi vika löytynyt.... rakennevamma. Nilkan ulkosyrjästä löytyi painelemalla ja puristamalla kohta joka antaa periksi, jota siellä ei kuuluisi olla. Nainen sanoi että puhuu vanhemman kolleegansa kanssa ja soittaa maanantaina mitä tehdään.

Pikku hiljaa alkaa mietityttämään mistä ne nuita vikoja kiskoo... Ensin nivelsiteet, sen jälkeen luunsiru, seuraavana niveltulehdus ja nyt rakennevika! Tapahtuneesta tulee 28. päivä kuluneeksi tasan vuosi ja vikaa ei ole vielä edes löydetty...

KYS:sistä matkan olisi pitänyt jatkua iloisesti suoraan keskustaan linkulla, mutta kuinka ollakkan kaksi linja-autoa ajaa ohi vaikka selvästi näytetään että voisi pysähtyä ja aikatauluissakin luki että sen pitäisi siihen pysähtyä. Noh, eipä pysähtynyt... Kun viimeinkin päästiin keskustaan ja Gina Tricoon, sovitin shortseja ja lähdin kassalle. Maksamisen jälkeen oltiin normaalisti lähdössä, mutta kuinka ollakkaan varashälyttimet soi juuri kun ollaan lähdössä! Mitään ei löytynyt, otti ilmeisesti itseensä jostain puhelimesta. Matka jatkui Seppälään ja sieltä löytyi shortsit, kaksi toppia ja alusvaatteita.

Gina Tricot, 14,95e

Seppälä, 9,95e

Seppälä, 9,95e

Seppälä, 15,95e


Käytiin vielä Hesburgerilla syömässä ja hakemassa Annen luota sen loput tavarat, Anne muutti siis kesäksi kotiin. Kotona purettiin auto, katsoin Annen pois heittämiä vaatteita mitä voisin ottaa itselleni ja illalla käytiin vielä uimassa Vilman kanssa. Annelta sain vaatteet siis ilmaiseksi ja alla näkyy merkki joka lukee lapussa ja vähän lisätietoja.

Takaa pidempi kuin edestä- toppi. Kivalla kuviolla, kevyt päällä. Fishbone

Vasemmalla puolella olkain, yltää n. polveen asti, nauha solmitaan taakse rusetille. Club


Tuubimekko, mahdollista saada olkaimet, helma pyöristetty, takana joustot. Merkki leikattu pois

Muutama blingi sinisissä ja punaisissa kohdissa, teksteinä "Who said nothing in life is free?" ja  "Abstarct surrealism pop-art minimalisa loraffi symblis". Fishbone

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nilkasta meni nivelsiteet eikä heti alettu hoitamaan. Lopulta kävi sitten näin...

      Poista