perjantaina

Kuvauskalusto päivittyy...

... mutta ei vielä!


Olen jo pidemmän aikaa miettinyt uutta runkoa ja siihen päätökseen tulin lopullisesti eilen, kun kuvasin kaverin Nikon D90:llä. Minun runko on yksinkertaisesti hidas. Kuvaan paljon ratsatuskisoissa, meidän koiria, muita koiria ja kaikkea mikä liikkuu nopeasti. Tuo 330 on jo vanha, siinä on akku suoraan sanottuna ihan paska, se on hidas ja ei tuo oikeuksia noille putkille mitkä sain maaliskuussa. 

Rungon on oltava Sony, siinä on oltava peilit, nykyisten putkieni on käytävä siihen ja sen täytyy olla nopea. Olen alkanut pikku hiljaa katsomaan netistä uusia ja silmiin on osunut Sony A57 ja A65. Yhtenä vaihtoehtona löytyy myös A58. 

Eniten näistä houkuttaa A65. Megapixeleiden, hinnan, tarkennuspisteiden ja kuvanvakaimen takia. Mutta saa nähdä mikä ensi kesänä riparin ja kesätöiden jälkeen eniten kolkuttaa! Ennen sitä pitäisi käydä varmaan ihan kunnon liikkeessäkin katsomassa näitä.

2 kommenttia:

  1. Miekun päivitän rungon seuraavan kerran niin saan kyllä säästää hyvän tovin, 3000€ voi tuntuu iha hyvältä rahapussissa... :) Siihe ei yhet eikä iha kahetkaa kesätyörahat riitä... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taas riippuu mihin runkoon säästää (; Kyllähän kalliimmat on tosiaan kalliita, mutta tekeekö sellasella harrastelija sitten mitään?

      Poista