maanantaina

Shoppailua Matkuksessa

Käytiin tänään siis Matkuksessa shoppailemassa. Aloitettiin kuitenkin ensin Specsaversilta josta äiti varasi itselleen ajan näöntarkastukseen. Molemmilla oli nälkä, joten jatkettiin matkaa Hesburgerille. Itse söin kana wrapin ja join pienen cokiksen. Sen jälkeen käytiin syömässä _todella_ hyvät jäätelöannokset! Minulla oli Wanhanajan Vaniljaa ja - suklaata. Siitä jatkettiinkin sitten Matkukseen. 


Aloitin kiertämisen New Yorkerista josta tarttui mukaan tuo vaaleanpuna-valkoinen paita. Hihat yltää suunnilleen kyynärpäihin asti ja edessä on tuollainen ihmeellinen kuvio. Hintaa oli huimat 6,95e ja sen lisäksi tuommoiset löysät caprit, nämä oli 9,95e. Matka päätti jatkua Cubukselle. Sieltä löysin todella kivat farkut hintaan 19,95e ja viisi paria sukkia 7,90e. Tässä välissä kiertelin ja kaartelin kaupoissa, oikein mitään ei tahtonut tarttua mukaan. Monta kertaa kävin kokeilemassa yksiä valkoisia tennareita joissa oli n. 3-4cm korko, mutta eihän minun nilkat nyt sellaisia halua kestää... Seuraava ostos olikin Seppälästä tuo valkea pusero, mielestäni paras ostos koko päivänä! Hintaa olikin vähän enemmän, nimittäin 26,95e

Viimeisenä oli vuorossa H&M. Kävin sielläkin kaksi kertaa, ensin vain kääntymässä ja tajusin kun oltiin lähdössä että ei perhana, sehän jatkui vielä pidemmälle! Sieltä löytyikin lopulta kolme toppia, limenvihreä, pinkki ja talvitaivaan sininen. Hintaa oli yhteensä 14,85e. Elikkäs koko päivänä sain kulutettua n. 90e! Käytiin tämän jälkeen vielä Jungle Juice Baarissa juomassa smoothiet! Itse join Jungle Gymin, joka oli todella hyvä! Nämähän on siis oikeista hedelmistä puristettu, eli ovat lisäksi todella terveellisiä! Suosittelen kaikille jotka käy Matkuksessa, makuja on todella monia saatavilla ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva!

Illalla kävin vielä mökillä saunomassa ja loppu ilta meneekin tietokoneella ja telkkaria katsoen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti