sunnuntaina

Tuhoon tuomittu... Ei todellakaan!

"ÄITI TATO KYLLÄ MÄKI OTAAN!"
Allu syksyllä.
Meillä on ollut Allun kanssa yllättävän paljon motivaatio-ongelmia, jotka tosin on painottunut enemmän koiraan. Allua ei vaan kinosta herkkujen perässä juosta, välillä tehdä jotain mitä kaksijalkainen huutaa ja sitten taas juosta. Mutta nyt tuon sahajauhoissa pään sisällä on tapahtunut jotakin! Se tulee itse iltapäivällä inisemään eteen ja pyörähtää siitä taka-ovelle, se tahtoo töihin! Se on ollut viimeisen viikon sisällä todella kiva! Kaikki tietää kun koira lyö korvat tukkoon, nuuskii ilmaa ja saa kiskoa itseltään hiuksia kun kaikki menee persiilleen. Sellainen Allu oli ennen, nyt se oikeasti tahtoo tehdä, se yrittää miellyttää minua!


Mutta ettei tämä menisi ihan ihku-Allu postaukseksi, täytyy kertoa teille mitä tehtiin tänään.
Elieli... Aloitettiin mätsäri-työskentelyllä. Tässä ongelmana on ollut koira joka onkin laama. Eli Allulla on ollut taipumusta mennä kaula maassa. Ookoo, venyttäähän se selkää mutta sen ehtii tehdä myöhemminkin! Nythän se venytti itsestään sellaista liitoravi että huhuh! Seisoessa on vetänyt selän köyryyn, mutta nyt meiltä löytyi erittäin ryhdikäs ja komea cockeri!


Osku oli taas oma positiivinen itsensä, nyt meillä on ilmennyt vaan ensimmäinen ongelma... Kontakti... Ensimmäistä kertaa voin sanoa että se ottaa sitä liikaa. Ja tämä ongelma ilmenee vain näyttelyhihnan päässä, jonka seurauksena etuliikkeet muuttuu huonoksi.Oskullahan olisi todella komeat liikkeet muuten! Mutta eiköhän tämänkin saa kitkettyä jotenkin pois.

Mutta näillä näkymin lähdemme yllättävän hyvillä mielin kohti 12.7. Tervoon, 16.7. Kuopioon, 24.7. Vesannolle ja 31.7. Kuopioon mätsäreihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti