tiistaina

Otsikon keksimisen vaikeus...

Tässä on viime päivinä tapahtunut todella paljon! Sain kunkkareista todella hyvän fiiliksen tehdä tuon ruunan kanssa ja saatiin satulakin joten päätettiin maanantaina lähteä käymään maastossa.

Ensimmäinen ratsastuskerta, nykyään homma on paljon rennompaa!
Hain hevosen laitumelta ja sehän tuli ihme ja kumma heti portille vastaan! Harjasin tallissa ja käytiin hakemassa satula. Ihmettelin hivenen, sillä se oli rungoton. Noh... ei muuta kun satula selkään, suitset päähän ja maastoon! Kaikki meni tällä kertaa tallissa ongelmitta ja maastoon lähdin hyvin mielin. Matkalla oli pelottavia asioitta, mitkä voi syödä "pienen" ruuna-reippaan, muun muassa puukasat ja toiset hevoset. Mentiin Aholan pihan läpi ja jatkettiin hetken aikaa alamäkeä alaspäin, mutta hevonen alkoi jännittyä sen verran että jatkoin eteenpäin vain sen aikaa, kun se taas rentoutu. Käännyttiin ympäri ja tultiin näkötornin ohi takaisin. Pihasta näkötornille on pieni mäki, jonka ajattelin ravata, mutta hevonen nosti laukan! Sieppo sai siinä paljon kehuja ja mäki mentiinkin ylös laukassa! Mäen päällä oli moottoripyörä. Sille piti puhista ja tuhista ja sen jälkeen ei hetkeen voinutkaan mennä puhisematta. Kun saatin taas jarru ja kaasu hallintaan, niin ravattiin yksi pitkä suora missä oikeat ratsuhevoset tekee peltojen lisäksi laukkatreeniä. Käveltiin takaisin talliin, pesin hevosen ja se pääsi heinien kanssa karsinaan odottelemaan muita.

Tämän näköisenä pompin eilen ympäriinsä
Eilen kävinkin heti aamusta kampaajalla varaamassa ajan perjantaiksi ja kirjastosta hakemassa kesälukemista. Illalla innostuin vielä käymään 3km lenkillä juoksemassa ja tein vatsat + selät + ylöshypyt. Nilkkakaan ei ärtynyt eli tätä voi tehä huoletta! Tänään käyn Sanden kylmäämässä + kävelyttämässä ja Siepon kanssa maastossa. Siihen päälle vielä selät, vatsat ja ylöshypyt niin on hyvä. Torstaina tulee tätini ja Tallinnan mummo Suomeen ja sunnuntaina lähdenkin Kuopioon ja maanantai-aamuna sinne Visbyyn!

Sillon onkin tämän kesän aikana kierretty Viro, Venäjä ja Ruotsi. Sitten onkin enää yksi viikonloppu ja koulut alkaa eli kesä on ohi. Sain kyllä viettää yhden parhaista kesistä! Ensin Riia, sen jälkeen kuukausi pelkkien kavereitten kanssa ilman yhtään hevosta, Tallinnan reissu, sitten tulikin Sieppo kuvoihin, Venäjällä käynti, arrrrmotonta shoppailua ja kirsikkana kakun päälle vielä tuo Ruotsi! Ensi viikon keskiviikosta seuraavaan maanantaihin aijon olla vaan rennosti, joku päviä pitää käydä ostamassa ne farkut mitä olen tässä miettinyt, mutta muuten varmaan vaan luen ja nukun!


2 kommenttia:

  1. heips, kyselisin että minkä niminen heppa tuossa sun bannerissa on oikeassa laidassa?

    VastaaPoista