sunnuntaina

Ypäjää, Sorsasaloo, treenejä...

... mutta nyt kolme viikkoa kisoitta! Tässähän onkin keretty käydä jo Ypäjällä hakemassa Norppikselle 4-vuotiaiden kenttähevosten kakkos-palkinto Nuortenhevosten festivaaleilla, Kuopiossa käyty rataesteitä pomppimassa vaihtelevalla menestyksellä ja nyt viikonloppuna oli Simpan reenit Arossa. Eli menoa on riittänyt!

Sakun kanssa lenkillä Ypäjällä
Lisäksi viikko sitten perjantaina 6.9. vietin päivän KYS:sin päivystyksessä, kiitos hullujen autoilijoiden tuossa meidän koti-tiellä... Seurauksena vasemmasta kädestä kyynärnivelessä rosoisuutta... Viikonloppu olisi pitänyt kuulemma pitää kantosidettä, mutta minä lähdinkin jo lauantai-iltana kohti Ypäjää.

Tämä viikko menikin muuten 'peace of cake', mutta perjantaina menin meidän omat ulkorappuset aika ryminällä alas jolloin samalla nyrjähti nilkka... Perjantaina kävin kuitenkin vaivalloisesti laittamassa hevosia valmiiksi ja pakkailemassa autoa ja launatai-aamuna lähdettiin puoli yhdeksän maissa tallille, ratsastettiin yksi 3-vee ja ajeltiin Sorsasaloon. Siellä mentiin siis vaihtelevalla menestyksellä. Tänään olikin Simpan reenit joissa 4-veet ja Ossi hyppäs. Niitä siinä siis laittelin.

Itse katoan perjantaina kohti Kuopioo ja lähdenkin Leenan luokse viikonlopuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti