sunnuntaina

Apinaorkesteri

Apinaorkesteri lähti eilen taas matkaan, tällä kertaa suuntana Suonenjoki! Aamu alkoi seitsemän jälkeen syönnillä, Bubble Witch Sagan ja Candy Crush Sagan pelaamisella. Johanna tuli kaheksan jälkeen hakemaan ja lähdettiin tallille. Raspattiin siinä ensin kolme hevosta, laittelin heinät valmiiksi ja pikku hiljaa tavaroita kasaan. Harjasin myös Lollon. Hevoset kun oli raspattu, laitettiin Lollo valmiiksi ja Johanna lähti ratsastamaan. Sillä aikaa putsasin Sakun ja Norpan suitset ja martingaalit, laitoin suojia valmiiksi ja heitettiin kaikki tallin hevoset pihalle. Johannan tullessa ratsastamasta purin Lollon ja haettiin Saku ja Norppa sisälle, harjattiin, laitettiin suojat ja lähetiin ajelemaan Suonenjoelle.

Se on hivenen iso verrattuna minuun! :D
Paikan päällä olitiin vähän puoli kahdentoista jälkeen. Hevosille suitset päähän ja niitä kävelyttämään. Ensin oli vuorossa Norpan rata. Molemmat meni siis 80cm. Norppa otti ensimmäisen alas, kun ei vaan yksinkertaisesti ymmärtänyt että oltiin hyppäämässä. Muuten meni ihan puhtaasti. Tähän mennessä oltiin siis Sakun kanssa kävelty n. tunti, jona aikana oli mm. hypitty neljällä jalalla ilmassa kun neljä poikaa päätti alkaa pelaamaan jalkapalloa suoraan meidän takana... Lisäksi oli harjoiteltu hiipimistä :D Tästä on teille pakko saada ensi kerralla videota! Sakulle kamat niskaan ja radalle, sekin otti yhden alas, nimittäin vesilankun. Ainoa este jota kyttäsi ja sitten otti alas. Muuten nollilla maaliin asti. Saku autoon ja itse lähdettiin hakemaan vähän syömistä ja kotiapäin ajelemaan.

"Mä tykkään susta niin että halkeen 
Tallilla purettiin auto, käärästiin kääre Sakun jalkaan ja lähdettiin kotiin. Suonenjoella meni n. 1,5h ja yhteensä heppojen kanssa päivän aikana noin kuusi ja puoli tuntia. Kisapaikalla molemmat neljä-veet käyttäytyi hyvin ja muutenkin oli hyvät kisat! Ensi viikonloppuna on Simpan ja Maisan reenit ja sitten onkin Arossa kisat, eli ei tarvitse kauas lähteä.

Lisäksi Vanhiksella oli joku tullut kysymään Johannalta että tuliko hän niillä nuorilla tänne, Johanna sanoi että tuli joo, henkilö kysyi missä ne ja Johanna oli vastannut että tuolla tytöt niitä taluttaa. Naureskeltiin sitten, että nuorilla hevosilla nuoret hoitajat ja vanhoilla vanhat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti