keskiviikkona

Koirien uutuudet!

Leena (klik!) teki koirille uudet pannat talveksi! Itse kävin samalla katsomassa tarvikkeet kun kävin Leenan luona ja lopputulos näyttää todella hyvälle! Suosittelen itse näitä Leenan pantoja kaikille, meillä ei muut pannat kestä Oskun käyttöä joka mm. harrastaa pantojen syömistä, mutta Oskun pentupantakin on vielä meillä ehjänä jokapäiväisessä käytössä.

Ennestään koirilla löytyy siis vaaleansiniset nahkapannat (klik ja klik). Ensimmäiset pannat jotka tilasin Leenalta, on vaaleansininen fleecevuorellinen pistolukko ja pinkki kangasvuorellinen pistolukko (klik). Allulla on tällä hetkellä käytössä tuo vaaleansininen fleecevuorellinen, koska se on ihanan pehmeä! Nahkapantoja pidetään enemmän sitte "edustustilanteissa". Tuo Titan pinkki kangasvuorellinen meni Titan mukana kirjaimellisesti hautaan saakka, tuolla meidän takapihalla se Titan kanssa lepää.

Kaikki jotka haluaa koiralleen todella näyttävät, kestävät ja ennen kaikkea hyvän pannan, ottakaa Leenaan yhteyttä! Lisäksi Leena tekee mm. valjaita. Mutta esitelläänpäs meidän poikien uudet pannat!

Pinkki, teddyvuorella ja sisusvahvikkeella. Huomatkaa myös kaksi D-lenkkiä, eli jos pistolukko aukeaa niin koira ei kuitenkaan karkaa!

Ruskea, fleecevuorella ja pistolukolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti