tiistaina

Syysmasennus

Tässä onkin nyt ollut pitkän aikaa hiljaisuutta, itse asiassa kahteen viikkon mitään en ole raapustellut! Tässähän on tapahtunut vaikka ja mitä, joten yritän mahdollisimman tiiviisti tiivistää nyt kaiken tekstin.


Riian luona kävin tiistaina 12.11. vähän humputtelemassa heti koulukuvauksen jälkeen. Pyörittiin vaan ympyröillä ja haettiin samaa rentoutta joka meillä oli viime keväänä ihan viimeisillä kerroilla, hevonen kulki pyöreänä omalla moottorilla eteenpäin. Nyt ei oltu kaukana ja jos olisin hivenenkään pidempään jaksanut mennä, niin varmana olisi saatu ihan mahtavia pätkiä! Harmi vaan kun aika tuli jo vastaan... Ei kyllä tullut myöskään pahemmin käveltyä seuraavina päivinä :D

Seuraavana viikonloppuna, eli 17 päivä olisi ollut kisat Arossa, mutta koko tasan puolet Tervosta oli pimeänä koko sunnuntain ja osan seuraavasta yöstäkin, eli Arossa ei ollut sähköjä. Me sitten lähdettiinkin iskän kanssa katsomaan sinne Kelloniemen yksiöön (jossa posahti pesukone ja samalla kylppäri, samalla vaihtoon meni myös aminaatit ja tapetit) vähän uutta pintaa! Alla onkin kollaasi mitä sinne lopulta tuleekaan. Seinät päätettiin vetä vaan valkoiseksi, jos niitä myöhemmin haluaa tapetoida niin on helppo vetää maalipinnan päälle uusi tapetti.


Elikkä siis... Kaikki lattiapinnat jotka ei ole kosteissa tiloissa, vedetään tuollaisella laminaatilla joka näkyy vasemmassa yläkulmassa. Kylpyhuoneen seiniin tulee tuota valkoista 10x30 kokoista laattaa. Lattia tulee tuollaisella tummalla kivellä. Nurkka jossa on suihku, tulee puoli ympyrän muotoinen suihkukaappi ja suihkukaapin takana olevaan seinään tuota turkoosia mosaikkiä! Ei vielä tiedetä miten se sinne laitetaa, otetaanko koko nurkka vai vaan joku raita tms. Allaskaapiksi tulee Ikeasta löytynyt tuommonen valkoinen kaappi ja peili näkyykin tuossa vieressä. Peilissä oli muuten loistava valo meikkipeiliksi!


Keskiviikkona 20.11. olikin Näkäpeli-ilta! Meitä oli siellä minä, Vilma, Outi, Sasu ja Tiia! Oli huippu seura ja huippu leffa! Lisäksi kävin katsomassa saman leffan vielä torstaina Ainon kanssa, ei ollut yhtä hyvä kokemus, koska Suonenjoella ei kuulunut kunnolla äänet ja tiesin jo ennalta mitä tapahtuu. Kannattaa tosiaankin kaikkien kuitenkin tuo käydä katsomassa! Itkettiin keskiviikkona kaikki vaan yhteen ääneen :D 


Allukin on taas elämänsä kunnossa, eli aletaan pikku hiljaa ottamaan mukaan jo tokoa, ehkä vähän jopa agilityä! Selkä on luutunut hyvin umpeen, mutta on se silti herkempi kuin ennen, eli hyppäämiset meillä jää ilmeisesti vähemmälle. Allu laihtui reilusti (normaali painoiseksi) sairasloman aikana ja menetti myös kaikki takapäänsä lihakset, eli niitä aletaan myös pikku hiljaa kasvattamaan. Lisäksi Tervoon on tullut nyt pysyvät lumet ja koirathan on siitä todella innoissaan! Pimeä vaan tulee heti kolmelta, eli kuvia ei kerkiä pahemmin viikolla ulkona ottaa. Katsoo jos viikonloppuna saisi niitä kuvia enemmänkin! 

Minun HTC:n näyttö sanoi itsensä irti... Siinä oli jo pidemmän aikaa ollut pikkuinen lohkeama, joka nyt lähti kuitenkin leviämään eikä näyttö toimi enää samallailla... Esimerkiksi kännykkään ei saa enää ääniä päälle! Eli kun ukki ja mummo tän lukee, niin oisko mitenkään mahdollista, että antaisitte sen joulupukin paketin Virosta äitin mukaan ja se toisi sen Suomeen minulle, olisi nimittäin kiva jos puhelin toimisi... :) 

PS. Lisäksi koulukuvat tuli sähköpostiin, vinkkinä kaikille: Älkää ikinä värjätkö kuvausta edeltävinä päivinä hiuksia punaiseksi! Nyt hiukset on siis ruskeat ja saavat ollakkin nyt jonkin aikaa! 

1 kommentti:

  1. kivathan noi hiukset on!:) oon aina halunnu värjää ite punaseks mut en uskalla:D

    VastaaPoista