sunnuntaina

Joulu(kuu) oli ja meni!

Joulu, oikeastaan koko kuukausi, meni blogin osalta aiiivan persiilleen... Ikinä ei ole ollut näin pitkää postaustaukoa/näin vähän postauksia kuussa... Mutta ettei koko postaus mene ihan valittaessa, kirjoitetaan nyt sitten kunnolla mitä on tehty (apuna tässä saa toimia Instagram, josta minut löytääkin nimellä enbbu).

Ensimmäinen viikko meni siis tallilla ja kokeita lukiessa. Toisen viikon aikana 12.12. käytiin elokuvissa katsomassa Hobitti - Smaugin autioittama maa, joka oli aivan sairaan hyvä! 

13.12. oli upea auringonlasku, jota oli pakko käydä kuvaamassa

Nina Heitto - Vilapeli
15.12. olin kuvaamassa Arossa estekisoja koko päivän. 

21.12. oli joulujuhla ja todistusten jako, ka oli 7.7 ja samana päivänä HTC:stä meni näyttö rikki...

Ja sitten tulikin jouluaatto! Olin ilmeisesti ollut kilttinä, sillä ensin aamulla Anne toi Johannalta joululahjaksi 5 kerran ratsastustunti-lahjakortin. Nyt päästään sitten taas ratsastuksen makuun! Mummolta sain Escada - Cherry In The Air - hajuveden. Jota toivoin moonta kertaa ja moonta kertaa varmistin että mummo on sen saanut hankittua :D Sitten Sony Xperia Go. Tämä tulee illalla äitin mukana Tallinnasta ukilta ja mummolta  Kiitos! Youtubesta löytyy tästä hyvä video mitä sen pitäisi kestää. Luulis kestävän vähän paremmin kun tuo HTC. Ja lisäksi se on vielä Sony, eli paras! Annelta sain Chantin M-korun hopeisena. Oon ihan rakastunut tähän. Ukilta sain Varjojen kaupungit I-III, nyt on ainakin lukemista! Lisäksi tuli paaaaljon rahaa iskältä, ukilta ja mummolta. Osa näistähän onkin jo mennyt, siitä lisää alempana.

Tässä syy miks rahaa ei oo enää yhtä paljoa, koska rahaa palaa. H&M:ältä farkut, Gina Tricosta farkut, H&M:ältä vyö, Cubukselta kaks hupparia, H&M:ältä perus paita, Gina Tricosta paita ja kynsilakkoja. 
Tästä kuulumisien välistä ja muutama juttu, mutta niistä tulossa erillinen postaus tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti