maanantaina

Kaikki alkaa alusta

Niinhän siinä taas kävi, koirablogiin kun et pelkistä koirista saa kunnon juttua aikaan, niin sitten tehdäänkin taas lifestyle blogi ja taas on postaus-into taivaassa! Tästä on siis hyvä jatkaa.

Reippaat lenkkeilijät!
Lauantaina lähdin yhdentoista aikoihin Veeran luokse. Mölläiltiin sisällä 12 asti kunnes reippaina lähdettiin lenkille! Reippailtiin Maukolasta katsottuna "alakautta" eli pitempää reittiä kylälle. Matkaa sinne oli n. 4km. Ei jaksettu sitten kävelläkkään takasin sinne, joten käytiin kaupassa hakemassa herkkuja ja leivonta tarvikkeita. Siellä sitten yritettiin soittaa kyytiä, jota ei lopulta saatukkaan. Noh... Sitten lähdettiinkin meille ja Veera lähti kotiin äidin kyydillä. Itse menin illemmalla mukaan ja sitten leivottiinkin siellä niitä pätkismuffineita ja koomattiin koneella.

Meidän lenkkireitti paikasta A paikkaan B. Kartalta sutattu tien ja paikkojen nimiä.
Sunnuntaina herättiin yhdeksän maissa ja vaihteeksi vaan löhöttiin sohvalla. Iskä tuli sitten yhden maissa hakemaan ja lähdin kotiin. Siellä(kin) olin vaan peiton alla koko illan, samalla koneella koomaten ja telkkaria katsellen. Tilasin myös ystävänpäivä lahjoja Ifolorilta. Alkaa pikku hiljaa itse kukakin arvostamaan tämmöisiä viikonloppuja! Ihana vaan olla ja löhötä sohvalla. 


Tänään kävinkin koulussa, sain tehtyä blogin loppuun ja kirjoitettua tämän postauksen. Äiti kävi Suonenjoella ja toi meille henkilö vaa'an. En sano paljonko se näytti, mutta yllätyin että olen niinkin hoikka! Samalla mitattiin pituuteni ja se näytti 158cm. I like! Enää en välttämättä haluaisi tästä kasvaa, en halua olla mikää hujoppi. Postauksessa on mukana kuvia joita tuli viikonloppuna kännykällä otettua. Bannerista saa kiittää Bea The Shepherd- blogin pitäjä Roosa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti