keskiviikkona

Happy Birthday sulle!

"Paljon onnea vaan,
sinne eläintarhaan,
sä apinalta näytät.
silti neljätoista täytät!"


Noilla fiiliksillä mentiin eilen! Aamu alkoi ihan normaalisti, facebookki täytty taas onnitteluista ja koulussa sai vähän väliä kuulla kaikkea! Kampaaja oli heti kolmelta. Iskä lupasi maksaa synttärilahjaksi myös värin joten tähän otettiin nyt aikalailla oma sävy, yllättävän vaalea! Otsahiuksiin tuli sitten sen lisäksi vielä violettia. Äiti oli ostanut kaupasta kakun ja antoi synttärilahjaksi rahaa. Kuuden aikoihin lähdin tallille, putsailin kamoja ja kävin ratsastamassa. Kuvaajankin sain mukaan!


Valo oli yllättävän hyvällä tuulella ja oli mukava ratsastaa. Aluksi vääntelin sitä vain ympyröillä ja hain rentoutta. Koko ajan sai mennä tamma todella alhaalla, sai venyttää siis selkäänsä. Sitten alkoi tehtävä. Oli puomi-18m-puomi ja siihen eri askelmäärillä täytyisi osua. Valo meni ensin kuudella. Lyhentelin ja pidentelin sitä joten välillä mentiin jopa neljällä. Sai mennä todella pientä laukkaa! Tallissa purettiin nopsaan ja annoin leipää. Kaiken lisäksi Aino soitti vielä kahdeksan aikoihin missä olen tunnin päästä, sovittiin että odotan ulkona, hän tuli äitinsä kanssa sinne. Olin ihan paniikissa mitä pahaa nyt olin tehnyt mutta sehän tuli autosta kukkien ja suklaan kanssa, toi siis synttärilahjan! Eilen oli ylipositiivinen päivä ja samoin tänään!


Koulussa on mennyt ihan OK, maantiedon koe meni tänään älyttömän hyvin! Tai ainakin tuntui siltä! Kotsan koe, noh... siinä ja siinä. Huomenna olisi hissan koe ja minullahan on kirjat koulussa. Onneksi hissasta olen jotain tajunnut. Uskonto vielä perjantaina ja sitten LOMA! Perjantaina tarkotus mennä iskän ja Annen kanssa syömään ja sitten ukille ja mummolle yöksi ja siitä lauantai-aamuna kuudelta junalla Helsinkiin! Tallinnassa tiistaihin asti ja sitten onkin iso aukko lomassa mitä sitä pitäisi tehdä. Katotaan mitä tapahtuu!

Äitin antamat kukat

Ainon antamat kukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti