lauantaina

"Kato taakses, kato mikä jätkä!"

Mitähän tässä on viime aikoina tapahtunut... Käytiin viime viikon sunnuntaina Peurungalla äidin, Tonin ja Ainon kanssa. Oli muksa päivä! Ensin käytiin Ainon kanssa 45min kuntosalilla ja sen jälkeen vielä 2h uimassa, päälle vielä tietysti hyvät ruoat! 

Kouluun lähdössä yksi kaunis aamu :D
Viikkohan meni suhteellisen kivasti, tiistaina hiihdin 5km ja kulutin lähemmäs 500 kaloria, koululta löyty kotitekoinen Mr. Mustle (kirjotetaanko se noin?). Siellähän kävi poliisit ja nyt sinne asennetaan valvontakameroita, jee! Enää minkäänlaista yksityisyyttä ole! Kässässä teen punaista hupparia jonka selkään painan tekstin Valodze. Perjantaina oli kotsaa ja tehtiin pitsaa. Menetin myös makuhermoni, kiitos poikien mausteiden! Ja saatiin elämäkerrat takaisin ja sain siitä 9 ja kuvituksesta 10! Jee! Kansi meni päin.... pyllyä, olin viisas ja laitoin verkkokankaan kiinni erikeepperillä ja levitin sen liimapuikolla!


Siltä näyttää ensi viikko....


Eilen käytiin Ainon, Ninnun ja Ainon äidin kanssa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto ja ennen sitä kahdestaan Ainon kanssa Raxissa syömässä. Kyllä oli taas sellasta tekstiä molemmilta puolilta, sitä ei oltu tarkoitettu ihan jokaiselle korvalle! Otsikkokin viittaa siihen kun oltiin syöty jo Raxissa ja lähdössä :D


Tänään lähden ukille ja mummolle, 4 vuotias serkkuni Milka tulee myös sinne. Koeviikko on ensiviikolla ja tälläkin hetkellä pitäisi olla tekemässä muistiinpanoja, ei mennyt tuo fysiikan koe ihan suunnitelmien mukaan.... Tiistaina on minulla synttärit ja lähdetään Annen ja iskän kanssa Kuopioon syömään. Annehan täyttää tasan tarkkaan samana päivänä 20. 

Viikon päästä lähtö Tallinnaan ukin ja mummon luokse ja samalla alkaakin hiihtoloma! Sieltä tulee matkaan ainakin 30mm makroputki (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti