torstaina

Joka päiväistä talleilua!

Riian kanssa maastoon lähdössä sunnuntaina (:
Kyllä, otsikko kuvaa tämän hetkistä tekemistä. Tuntuu taas sille kun omistaisi hevosen, joka päivä tallilla ja hevonen on koko ajan vastuullasi. Yllättävän stressaavaa! Viimeksi näköjään postailin viikko sitten... Hups....

Perjantai ja lauantai meni Timon ja hänen perheensä luona Kuopiossa. Käytiin lauantaina uimassa ja leivottiin todella hyvä suklaakakku, muuten siellä vietinkin aikaa sohvalla ja serkkujen kanssa leikkien.
Sunnuntaina kävin Riian kanssa maastossa! Käytiin ilmansatulaa vaan käppäilemässä rennosti 45min. Neidissä oli todella paljon virtaa ja oli melkein mahdottomuus istua siellä! Se vaan tikittää norsun askelilla menemään.

Riia odottaa joko voitas mennä
Maanantai oli astetta eksoottisempi päivä! Meillä oli musiikin koe ja englannin epäsäännöllisten verbien koe. Molmmat meni hyvin, nyt on sellanen koulu-fiilis kun enää kuukausi tätä! Kävin kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet ja lähdin tallille positiivisella mielellä! Elisa oli juuri ottamassa hevosia sisälle ja sanoi että odottaisin sen aikaa että saa itselleen hevosen valmiiksi. Kerkesin maneesissa mennä vähän verkkoja kun Elisa tuli. Menin ihan normaalisti ja juuri välikäyntien aikaan katolta tuli lumet alas ja kuinka ollakkaan sain maistaa maneesin hiekkaa! Ei sattunut ja Elisakaan ei tajunnut mitään ennen kun nauroin maassa. Takaisin selkään ja hommat jatkui! Riia oli todella paineissaan ja välillä meinasi vetää pystyyn, kunnes kerran sen tekikin! Ei siinä mitään, homma jatkuu! Maneesin ovet paukkasi tuulessa, jestas tuo hevonen oli sillon jännä!

Maanantaina maneesilla

Tiistainakin kävin maastossa. Kiertelin pitkin poikin ympäri ämpäri n. tunnin. Tuolla on ihana hiekkatie, jossa on todella hyvä pohja ja se on 500m pitkä. Ihana siinä vaan päästellä menemään! Ihan suoraa koko ajan, mistään ei upota ja muutenkin hyvä siinä mennä! Sen jälkeen päästeli muuten hevonen sellaista ravia että huhhuh!

Eilen kävin eläimen juoksuttamassa gramaanien kanssa, se oli ihan ok. En kovin kauaa sitä rääkännyt ettei tule hiki. 
Tänään menin vaan maneesissa rennosti, oli tarkoitus mennä maastoon mutta kuinka ollakkaan juuri alkoi satamaan vettä. Mentiin kahdeksikoilla ja ympyröillä kevyesti, kunhan vaan hevonen menee oikein päin ja oikeasti eteenpäin. Sain tänään myös yhden maailman ihanimmista viesteistä, mutta siitä lisää illalla.

Ja kaiken tämän lisäksi ollaan melkein joka ilta ajeltu pitkin Tervoa yhdeksään asti, ei tee siinä vaiheessa mieli muuta kun unta! Meikäläinenhän nosti matikan kokeen numeroa ihan reilusti, tuli nimittäin tällä viikolla siitä 7½! Sanottiin että saattaa matikka nousta jopa kasiin toukokuussa!

Meidän laukkabaana avautuu suoraan edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti