torstaina

Katso kenguru loikkaa!


Elisa yritti soittaa minulle jo kahden maissa, no minä kilttinä tyttönä istuin äikän tunnilla. Laittoi viestin perään että soittaisin kun pääsen sieltä. Soitin kolmen aikoihin ja hän kysyi missä olen, sanoin että kävelemässä kotiin ja Elisa sanoi että pysähdy. Mietin missä helvetissä ne on kunnes Corolla kaartoi koululta eteeni :D Oltiin hetken aikaa kylällä, kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja lähdettiin tallille!


Laitoin Riian kaikessa rauhassa valmiiksi, tarkoitus oli olla neljältä selässä mutta kello olikin 16.04 kun sinne kiipesin. Maneesissa kerkesin kymmenisen minuuttia kävellä kunnes Elisa tuli. Verkkasin hevosen itsenäisesti ja Elisa sillä aikaa kokosi pientä jumppasarjaa pitkälle sivulle. Ovelta päin tultaessa ensin oli kaksi "puoli"pystyä eli toinen puoli maassa-innari-yksi askel- okseri- yksi askel- kavaletti kavaletti-innari. Aloitin verryttelyn ympyrällä jossa on kavaletti ja eteen laskut yy-kaa-koo. Nämä meni ihan hyvin. Jumppasarjaa tultiin molempiin suuntiin ja parhaillaan nousi keskellä oleva okseri noin 80cm korkeudelle. Meni hyvin kun sain oman istunnan esteillä kuntoon. Yllätyin että meni noinkin hyvin, viimeksi hyppäsin kunnolla ennen joulua...

Tallissa purin tamman, heitin BOT-loimen selkään ja lähdettiin ajelemaan kotiin. Ajeltiin jonkin aikaa ympäri Tervoa ja muuten olen vaan lukenut kokeisiin illan. Huomenna sitten Timon luokse! (:

 PS. Arvatkaapas kuka lähtee Pietariin 26.6. JEJEE! Ja vielä ensi keväänä Valenciaan, I like!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti