tiistaina

Reipasmielistä valokuvaamista!


Tänään lähdin heti koulun jälkeen tallille, hain Riian pihalta ja aloin laittamaan valmiiksi. Pitkään arvoin laittaisinko satulan vai en. Lopulta päätin olla laittamatta ja oli kyllä hyvä päätös. Hevonen oli SUPER! Lähdettiin taas takapelloille leikkimään veteen ja muuten vaan, hevonen oli oikeasti täydellinen! Se kuunteli mitä ratsastaja yrittää pers-, vatsa- ja selkälihaksilla tehdä ja mitä tarkoittaa kun avaan lonkkia. Se oli täydellinen! Otin sitten yhden kunnon baanan ja hevonenhan tuli takaisin, tosin jarrutusmatka taisi olla lähemmäs 50m, mutta pikku vikoja!


Riia lähtee sunnuntaina, joten aloitin jo varusteidenjynssäys-operaatiota, joka kaatuikin siihen kun satulasaippua loppui... No, jatkuu.... joskus.

Kuvasin maastoestevalmennuksen kuudesta seitsemään ja kuviin olen itse todella tyytyväinen! Ei itikat syönyt, ei ollut kylmä tai kuuma ja kuvat onnistui, mikä sen parempaa? Loput kuvat löytyy tutusta osoitteesta, www.mjarvinen.kuvat.fi


 Koulussa on ollut ylirentoa, yhdelläkään oppitunnilla en ole ollut koko viikkona kun ollaan tehty kevätjuhlaesitystä josta tulee muuten todella hieno! Mutta nyt painun nukkumaan, huomenna (jos jaksan) on Riian kanssa vuorossa tuuppaamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti