maanantaina

Purola 25.5-26.5.

rusketusrajat.....
nauru....
tsemppaus....
hevoset....
ystävät....
seura.....
hyvä ruoka....

Niistä on kunnon kenttäkisat tehty!

Henrietta ja minä 
Ihana viikonloppu takana! Kyllä taas muisti miksi nuo kenttägeimit on niin mukavia! Se mitenkä kaikki puhuu ja kommunikoi toistensa kanssa vaikka ei tunne ketään, mitenkä kaikkia yhdistää ne kaksi asiaa, hevoset ja kenttäratsastus. Mitenkä toiset otetaan huomioon ja mitenkä kaikkia radalla olevia kannustetaan!

Henrietta Helminen ja Liuksas

Lauantai oli rento päivä. Henrietalla ei ollut kuin koulu ja rataeste startit, joten lähdimme vasta puoli kymmenen aikoihin Arosta ajamaan. Matka meni nukkuessa. Paikan päällä purimme hevosen jabaan, kuivitimme sen, annoimme vettä ja lähdettiin sen jälkeen käymään kansliassa. Katseltiin siinä muiden ratoja, juteltiin, naurettiin ja käytiin syömässä. Henrietta nousi jo puoli kahden aikoihin selkään, startti oli vasta puoli kolmen jälkeen. Rata meni ihan hyvin ja siitä mentiin iloisella mielellä sitten rataesteille! Rataesteet puhtaasti ja näiden jälkeen jatkettiin maastoon sijalta 11. 

Salla Aario ja Celtas Chibougamau
Ilta meni Suonenjoen kylällä ja yöllä ei oikeastaan nukuttu. Ja sen muuten huomasi seuraavana aamuna :D Millään ei meinannut saada itseään ylös ja lähtö oli jo kahdeksalta. Varttia vailla sitten kuitenkin sain noustua sängystä ja hirveällä kiireellä laitoin itseni ja söin. Henrietan ja Sanden maasto alkoi 12, joten ei ollut kiire. Henrietta ja Irja kävi vääntämässä hokit ja itse pääsin kuvaamaan! CIC* kerkesin kuvata kaksi(?) viimeistä ratsukkoa, helposta kaikki, tuttarista kaikki, nuorten seuraluokasta Sallan ja harrasteesta muutaman. 

Natalia Peltokangas ja Lotte V
Henrietta veti maaston nollilla, aika lailla ajassa joten lopputuloksissa jatko sijalla 11! Nyt on siis kvaalit helppoonkin! Poltin itseni eilen ihan hirveän näköiseksi, kädet, jalat ja niska/hartiat on ihan punaiset ja kosketusarat.... Ihana reissu kyllä kaikin puolin oli! Nyt on parin viikon tauko ja seuraavana valloitetaankin Kerava tai Niinisalo! Eli pidempi reissu tiedossa (;

Lotta Välimäki ja Grace Glenwood

2 kommenttia: