torstaina

Kuopio ja mätsärit!

Kuvasin teille eilen aamulla videopostauksen, mutta kuinka ollakkaan Youtube ei anna ladata sitä, joten en sitä tänne saa julkaistua...

Osku skarppina matkalla
Maanantaina käytiin Kuopiossa ja sieltä tarttui mukaan Marimekon penaali, kyniä ja yksi paita. Paita on vielä kaikenlisäksi sellainen kun olen etsinyt! Turkoosi ja siinä on pitsiset hihat. Käytiin syömässä ja ajeltiin takaisin Tervoon. Ilta menikin Vilman kanssa leipoessa kun leivottiin Mansikkarahkakakku! On muuten todella helppo tehdä, kannattaa kokeilla!

JH kehässä
JH:n voittopokaali!
Eilen oli tarkoitus lähteä kesäteatteriin, mutta eksyinkin Vesannolle mätsäreihin! Ne oli Oskun toiset ja koira vaikutti todella laamalta aluksi... Kuitenkin kehään se virkistyi ja Junior Handler menikin todella hyvin, sijoituksena JH1. Ajattelin jo, että koira toimii Nuorissakin yhtä hyvin mutta eii... Ei se oikein jaksanut siinä juosta ja sininen nauha sieltä tipahti. Nauha kehässä kuitenkin poika skarppasi todella paljon ja oltiinkin SIN5! Eli päivän sijat oli JH1 ja JUN SIN5! Ylpeä olen pojasta! Leena oli Paimenten kanssa myös paikalla, eli ilta meni niiden kanssa. Pakko oli meno matkaksi hakea vielä jäätelö Mars-paketti ja mussuttaa se matkalla.
Osku ja Oskun täyssisko samasta pentueesta
Kello näyttää nyt yhdeksää ja Leenan kanssa nähdään puoli kymmeneltä Savelassa lenkkeilemässä, joten tässä pitää pikku hiljaa alkaa pukea päälle. Iltapäivällä lähdetään vielä espanjalaisten sukulaisten kesämökille Karttulaan syömään paelaa josta lähdenkin Timon ja Hannan luokse Kuopioon.


Pokaali ja Hau-Hau Championin ruokapurkki. Lisäksi saatiin juomapullo, tarroja (jee!!!) ja kuulokkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti