tiistaina

Purola 19.7.-21.7.

Perjantaina lähdin tallille aamusta yhdeksän aikoihin ja sieltä auto starttasi kymmenen maissa. Purolassa oltiin 12 paikkeilla ja lähdinkin heti kukittamaan kouluaitoja! Kun se homma oltiin saatu tehtyä, alettiin roudaamaan puomeja ja tolppia pellolle rataeste rataa varten. Tämä kun oltiin saatu hommailtua loppuun, alkoi kisat. Hommani oli olla maneesissa ulosheittäjä, eli huutaa kun seuraava ratsukko sai lähteä pellolle odottamaan. Homma toimi hyvin siihen asti, kun meille ilmoitettiin että tuomareille ei oltu merkattu toista taukoa, eli aikataulua piti kiriä. Kaheksalta pääsinkin maneesista pois ja lähdin kävelyttämään Ossin ja Ripan. Illalla sitten grillailtiin ja juteltiin ja painun 12 ja yhden välillä nukkumaan.

Ripa hyppää hianosti!
Lauantaina kävin ruokkimassa hevoset seittemän aikoihin ja menin katsomaan ponien helpon, tuttarin ja harrasteen kouluja. Siinä olikin hirveästi luppoaikaa, kun piti olla vasta kahdeltatoista maastoestetuomari koulutuksessa, joka siirrettiinkin yhdeksi. Tuomaroin Vaikeassa takapellolla isoa mökkiä ja Vaativa A:ssa SM 2013-estettä ja Vaativa B:ssä alashyppyä veteen. Missään ei ollut mitään ongelmaa ja tuomaroinnitikin loppui hyvissä ajoin, joten illalla oli taas aikaa. Kävin tällä kertaa kävelyttämässä Ossia 40min ja Ripaa 30min, eli käveltyäkin tuli ihan reippaasti. Nukkumassakin olin jo vaille 12.


Sunnuntaina pitikin olla jo kahdeksalta tuomaroimassa, tällä kertaa ponien helpossa ja tuttarissa esteet 7 a ja b ja niiden lisäksi vielä 13. Näilläkään ei ollut mitään ongelmia. Harrasteessa tuomaroinkin sitten viimeistä estettä, joten kuvat ovat harrasteesta todella huonot. 12 aikoihin pääsinkin katsomaan Vaikean rataesteitä ja siellähän tuli Ripalla kahdeksan puomia alas... Sen jälkeen olikin sennu SM ja Tervoon tuli sijat kaksi ja kolme! Tämän jälkeen laitettiin kamat kasaan ja lähdettiin ajelemaan Tervoa kohti. Ilta menikin nukkuessa ja unta tuli yön aikana se 13h.... Lisää kuvia löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti