keskiviikkona

Sieppo maneesissa 16.7.

Ei, se ei ole muuli...
Eilen kävi siis ruuna-reipas hölkkäilemässä maneesissa. Oli ihan OK, virtaa oli vaan joko liikaa tai liian vähän... Lisäksi tässä postauksessa julkaistaan blogin historian ensimmäinen video! Se on kuvattu eilen maneesissa. Lopussa on jopa pikkupätkä siitä kuinka hienosti Sieppo on oppinut kahdessa kerrassa juoksemaan liinassa! Itse en yleensä juoksuta hevosta riimusta vaan suitset päässä, mutta jollakin oli jäänyt liina maneesiin joten päätin kokeilla. Vielä ei kovin suuri ympyrä suju, mutta ajan kanssa varmana sekin paranee.

"Jos mä tälleen puhisen ja tuhisen niin nousekko sää sieltä ylös?"


Tänään en ruunan luona käynyt, vaan kuvaamassa kavereiden ratsastusta. Siitä tulossa kuvapostaus myöhemmin illalla. Huomenna ruuna saa käydä maastoilemassa ja viikonlopun pitää vapaata, itse lähden nimittäin perjantai-aamuna kohti Purolaa!


2 kommenttia:

  1. Hyvinhän rauhassa se näyttää ottavan! :)Toisinkuin meidän rallittelijat vetää sitä maneesia uuteen uskoon :D Ja hyvin se liinassa näyttää menevän, meidän ruunalla kyllä kävis aika huonosti jos noin menis,saatikka orilla..

    Onkos se aivan ratsu vai onko ex-ravuri? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se tuossa malttoi tallustella, mutta ei todellakaan koko aikaa :D Himu iso huvi oli hypätä este ja painaa täyttä laukkaa siitä!

      Yhden startin juossut ja muuten ollutkin pihakoriste/tehnyt ratsuhommia pari kertaa kuussa (:

      Poista