keskiviikkona

Lappeenranta ja Viipuri 12.7.-13.7.

Käytiin siis Lappeenrannassa ja Viipurissa viikonloppuna. Perjantai-iltana käytiin kaupungissa, minä kävin kiipeilemässä, katsomassa Imatran koskea, syömässä Rossossa ja Hesellä. 

Lauantaina pitikin herätä jo puoli kuudelta, käytiin syömässä ja lähdettiin kohti Lappeenrannan satamaa ja sieltä Viipriin. Laivalla oli todella hyvät ruoat, kun mentiin niin saatiin kalaa, perunoita, härkää punaviini kastikkeessa, salaatteja, monenlaista leipää ja siihen erilaisia levitteitä. Kun tultiin oli lohta, perunoita, kanaa tomaattikastikkeessa, salaatteja, leipiä ja levitteitä. Ruoat oli siis todella hyvät! Maissa käytiin kiertoajelulla ja jäätiin siitä sitten kauppatorin eteen ja käytiin se katsomassa. Ihmeteltiin mitenkä lihat oli vaan pöydillä, ei ollenkaan kylmässä ja puluja oli siinä vieressä. Siitä jatkettiin Viipurinlinnaan, jossa ei tosin päästy minnekkään minne haluttiin  koska a) oli liian pitkät jonot ja b) meillä oli kielimuuri. Siellä ei siis kukaan puhunut edes englantia, vaan ne huusi venäjäksi! Päätettiin tässä välissä lähteä käymään kahvilla. Noh... eihän sieltä mitään kahvilaa löytynyt! Löydettiin kuitenkin pieni leivonnais-kauppa, mistä minä otin cockiksen ja iskä muutaman pasteijan. Itse en niitä kehdannut syödä, ties mikä hyppykuppa niistäkin olisi tullut. Sitten lähdettiinkin jo laivalle ja takaisin Suomea kohti. 

Venäjästä jäi todella huono maku suuhun. Ei olla sinne muuten toista kertaa menossa.

Saimaalaisia sorsia

Ja taas eksyin tämmöseen paikkaan, viimeksi kävin siis Tallinnassa viime viikolla.




Stalinin patsas


Ehana karkkihylly!


Viipurissa on silta jonka yli pitää sulhasen kantaa morsian. Kahden tunnin aikana nähtiin kun 9 siinä morsiantaan kantoi :D



Viipurin linna

Auringonlasku illalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti