tiistaina

Tasan 100!

Ja niin vaan sadas postaus on käsillä! Lukijoita on jo huimat 48+8 anonyymiä, eli ainakin 56! Eilinen oli super mukava päivä!


Siepon kanssa käytiin taas maneesissa riekkumassa. Se oli ihan OK, olis voinut olla paremmin kuulolla. Välillä nimittäin tuli tilanteita että herra päätti juosta vaan karkuun. Mutta sillon kun ruuna halusi oikeasti toimia, niin se myös toimi. Otettiin aika paljon pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä.


Lisäksi sain eilen hommattua itselleni kyydin viikonlopuksi Purolaan, eli siellä minä pyörin viikonlopun! Joko talkoo-hommissa tai hevosenhoitajana. Eilen tuli myös kauan odotettu paketti Saksasta! Ja sieltähän paljastui uudeksi kaveriksi, tättärättätää.... 

Hän on niin hieno!

Runkoon olen itse näin vuorokauden kokeilulla todella tyytyväinen! Kamera on todella herkkä ja itselläni oli aluksi todella vaikea käyttää ja ottaa kuvia tällä. Ja varsinkin löytää oikeat asetukset! Mutta nyt lenkillä kamera osoittautukin erittäin hyväksi. Mielestäni kuvien laatukin on parempi kuin 330 otettujen. Lopuksi haluan vielä kiittää todella paljon ukkia kun hän suostui minulle tämän tilaamaan! Kiitos!


2 kommenttia:

  1. sinut on haastettu! (uudenlainen haaste)

    http://tipijaketku.blogspot.fi/2013/07/uudenlainen-haaste.html

    VastaaPoista