sunnuntaina

Visby 5.-7.8.

Viikko Virossa, viikonloppu Lappeenrannassa ja Venäjällä, kolme päivää Visbyssä.
Nyt viimeinkin kotona!


Kesän aikana tuli oltua n. kaksi viikkoa ulkomailla, enemmän kuin ikinä! Voin sanoa, että Kuopion linja-autoasemalla kun oltiin keskiviikko-iltana kello 12, niin alkoi olla jo sellainen olo että tahdon äkkiä kotiin! Mutta ei mennä asioiden edelle, kerrotaan ensin siitä Visbyn reissusta!
 

Sunnuntaina 4.8. lähdettiin 11 aikaan Tervosta ajelemaan Kuopioon päin ja käytiin Matkuksessa. Aloitettiin sillä, että käytiin syömässä Ikealla ja siitä sain rahaa ja hetken aikaa shoppailla. Shoppailusta on tulossa oma postauksensa joten ei siitä enempää. Sunnuntai-ilta menikin aikalailla nukkuessa ja lukiessa.



Maanantaina oltiin puoli 10 aikoihin Kuopion linja-autoasemalla matkalla Helsinkiin! Matkalla pysähdyttiin kolme kertaa ja Länsisatamassa oltiin puoli viiden aikoihin. Satamassa oli se 2700 ihmistä lähdössä samaiselle laivalle, eli oli hivenen ahdasta... Laivaan päästiin kuitenkin onnellisesti ja hytti olikin pienoinen pettymys, meillä ei ollut esim. ikkunaa. Oli todella ahdasta ja enemmän vietinkin aikaa esim. Sundeckillä, jossa nettikin toimi todella hyvin! Illalla kävin katsomassa Isac Elliotin keikan ja repeilemässä yksin nurkassa. 


Tiistaina oli se itse kaupunkipäivä. Visbyssä oltiin 11 ja taas oli se 2700 ihmistä lähdössä ulos. Me oltiin ensin varattu matka Lummelundan tippukiviluolille ja siitä jäätiin kaupungille. Kävin taas vähän shoppailemassa ja lähdettiin kävelemään satamaan päin. Päivän aikana tuli käveltyä n. 5km, eli jaloissa hivenen hapotti... Illalla sitten nukuinkin ja viimeisenä yönä tein unissani sen, että hyppäsin hytin yläsängystä mahalleen lattialle... Pudotus n. 2 metriä... Ei sattunut muuten mihinkään, mutta aamulla huomasin polvessa pienen ruhjeen. 


Keskiviikko-päivä meni täysin laivassa ja ostinkin Ainolle ja Vilmalle tuliaiset ja itselleni vaihteeksi taas jotakin. Helsingissä oltiin 16.30 ja Kuopiossa 12 yöllä. Torstaina kävin Timon ja Hannan luona ja perjantaina tulin Tervoon ja Leena tuli trimmaamaan Allun.

Tämän illan aikana on tulossa vielä ainakin yksi postaus, nimittäin launatailta ja koirien kuulumiset! Pysykääpäs siis kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti