maanantaina

Ei niin hyvä päivä...

Ihan ensiksi haluan sanoa, että meidän entinen rescue-koira Titta lopetettiin vuosi ja kaksi päivää sitten aivokasvaimen takia. Titan muistoa kunnioittaen <3

Ja sitten tämän päivän ei niin mukaviin tapahtumiin. Aamuhan alkoi sillä, että mulla oli kurkku tosi kipee, kun ois puukolla hakattu uudelleen ja uudelleen. En saanu mitään menemään alas, joten jäin kotii. Äiti tuli sitten puoli kymmenen aikoihin hakemaan Allun lenkille. Sitten kohta soi puhelin, että Allu on jäänyt auton alle ja äkkiä Tervon eläinlääkärille.

Pientä vinoutta tuossa ensimmäisessä lannenikamassa havaittavissa
Eläinlääkäri tunnusteli, paineli ja kokeili ja sanoi ettei täällä mitään tunnu olevan rikki. Tässä vaiheessa ei halunnut kuin istua vasemmalla kankulla ilman että varaa painoa oikealle etutassulle. Ell päätteli siitä, että etutassussa on jotakin ja sanoi ettei se kuitenkaan ole luuvaurio. Tätähän me ei uskottu ja lähettiin ajamaan Kuopioon yksityiselle. Siellä ell tutki ja sanoi, että oikeassa lonkassa jotain. Sitten rauhoittavaa nassuun ja kuviin!

Etupäässä ei mitään vikaa
Kuvissa ei löytynyt etupäästä mitään, mutta takapäässä oli ensimmäisessä lannenikamassa murtuma. Se ei ollut pahasti "levinnyt" tai painunut, joten hoidoksi tuli kipulääkettä ja 2 - 3 viikkoa liikuntakieltoa. Eli tasantarkkaan pissille ja sisälle. Pitää käydä sen aivoja aktivoimassa keskiviikosta etiäpäin, huomenna on nimittäin Kalpan peli!

Mutta tässä selvä murtuma...

2 kommenttia: