tiistaina

Talvi tuli!

Niin se vaan talvi tännekkin päätti tulla. Nyt on viimestään se aika kun kaapista kaivetaan villasukat ja suklaat esille ja vallataan kotisohva mukavan viltin alla. Mutta mitäs muuta tännepäin kuuluu? Syysloma oli ja meni, ensimmäinen viikonloppu meni Kuusamossa poroja ja muita erikoisia eläimiä katsellessa.





Sunnuntaina tulikin vähän ikävämpi puhelu Kuopiosta, iskän omistamassa yksiössä oli syttynyt pesukone tuleen ja kämppä on kuulemma ihan musta. Kyseiseen kämppään minäkin siis olen peruskoulun jälkeen muuttamassa. 
Vietiin Liisan kanssa Leenalle kukkia ja suklaata :D

Alkuviikko meni äitin luona ja tiistaina lähdin Kuopioon. Perjantai meni Matkuksessa josta löysin pari paitaa ja lauantaina lähdin linkulla aamusta Leenan luokse. En sitten jaksanut lähteä ukille ja mummolle joten jäin sinne yöksi. Ilta meni pitsaa syöden ja leffaa katsoen! Sunnuntaina iskä tuli sitten hakemaan, käytiin Kelloniemen kämpillä joka ei sitten näyttänytkään niin pahalle kuin olisi voinut luulla. Siitä lähdettiin Rossoon syömään ja kohti Tervoa. 

Koko kuvauskalusto komeudessaan! PS. Kuvat löytyy myös instasta käyttäjältä enbbu, follaa niin follaan takaisin!

Alkuviikko on nyt mennyt ihan hyvin, itseasiassa todella hyvin! Lauantaina ollaan jopa lähdössä Suonenjoelle kisoihin! 


Allu on kokenut todella nopeaa parantumista ja se jo kävelee! Vasen takajalka on kipeä ja sieltä on surkastunut lihakset, mutta Allu on myös sairasloman aikana laihtunut huomattavasti, joka siis ei ole yhtään huono asia. Kyllä siitä vielä koira tulee! Tapaturmasta tuli siis maanantaina kolme viikkoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti