lauantaina

Hiustenvärjäystä, shoppailua ja heppastelua!

Ruotsin tunti keskiviikkona!
"Ja sitten kun koittaa marraskuu,
niin lapset laulaa: jouluntähti on ehdoton"

Marraskuussa alkaa virallisesti joulunaika! On soitettu jo joululauluja, ensimmäisiä joululahjoja mietitty, joulukalenteri hankittu ja kynttilöitä jo laitettu! Keskiviikko-iltana päätin olla reipas ja kokeilla Color Maskia päähän. Netissähän siitä kerrotaan näin: "Color Mask on loistava tuote esipigmentointiin tai jälkipigmentointiin sekä kotikäytössä säilyttämään upean värin hiuksissa. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta." Väri oli siis tuo curry ja punainenhan siitä tuli! Tuossa vaikutusaika - suositus on värin vahvistamiseksi 10-15min, mutta minä halusin sävyttää niin annoin olla 30min. Siinä ajassahan oli minusta jo tullut kunnon punapää! Tämä väri on siinä mielessä hyvä, että siinä ei ole ollenkaan ammoniakkia joka syövyttää hiusta, tai mitään muitakaan hiukselle vahingollisia aineita. Suosittelen kyllä kaikille jotka haluaa hivenen erilaista väriä hiuksilleen, muttei sellaista joka kestää kovin pitkään. Tässä lopputulos!


Torstaina oli kemian koe, aiheena hapot, emäkset, reaktioyhtälöt ja neutralisoituminen. Mistään en tajunnut mitään, kunhan läpi pääsee niin olen tyytyväinen! En tosiaan ymmärrä millä perusteilla sain todistukseen kasin... Perjantaina kokeet jatkui vielä matikan potensseilla, ei sekään mitenkään erityisen hyvin mennyt... 

Ripari-hommatkin alkaa 18 päivä! Samalla viikolla on myös keskiviikkona Nälkäpeli ja viikonloppuna Purolassa kenttäreenit, hyvä viikonloppu siis tulossa!
Tänään onkin käyty juoksuttamassa Manu, joka on muuten maailman ihanin ja järkevin ori! (Manu osaa mm. nostaa jokaista jalkaa erikseen käskystä) Ja harrastettu nettishoppailua H&M:ällä ja Zalandossa! Pitää muistaa huutaa kuuluvalla äänellä Zalandoo. 


Mutta tässä nettishoppailut päivältä! Huomenna onkin vuorossa isänpäivä-syömenkejä Kuopiossa.

Toiletti-/meikkilaukku, Zalando
17,95e

Super skinny super slow - fakut, H&M
19,95e

Peruspusero, H&M
9,95e

Polttopainokuvioitu pusero, H&M
14,95e 4,95e

Kajalkynä, H&M
1,95e

Trikoomekko, H&M
19,95e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti