keskiviikkona

I'm so habby about you!

Hienosti sujuu noi vaihdot...

En ole jaksanut postata viime aikoina, mutta nyt tulee kaikki uutiset tietenkin kera kuvien! Viimeksi taisin postata sunnuntaina ja sekin oli erikoispostaus, joten nyt tulee!


Maanantaina kävin Riialla ratsastamassa, pyörittiin vaan ympyröillä ja haettiin rentoutta. Lopussahan se alkoikin liikkua ihan ookoo. Eilen käytiin Kuopiossa. Ensin käytiin Rossossa syömässä, vuohenjuusto-broileri on se mun juttu! Sen jälkeen vielä Cittarilla ja Kodin ykkösessä. Löysin itselleni puuterin ja uuden tyynyn.


Tänään oli koulussa fysiikan koe se meni ehkä ihan hyvin, tajusin ainaki jottain. Kahdeltatoista olikin lähtö Kuopioon ja KYS:sille. Siellä kerettiin odotella puolisen tuntia kunnes tuli pyyntö magneettiin. Eihän siinä mitään, ne sanoi että menee 15 minuttia mutta menikin sitten 45 minuuttia, eihän se minua haitannut. Kotona kävin vaan vaihtamassa vaatteet kun piti mennä Riia ratsastamaan. Tamma oli tänään todella superhyper kiva! Menin vähän vastalaukkoja ja vaihtoja, vieläpä ilmansatulaa enkä edes tippunut! Huomenna olisikin tarkotus hypätä ja viikonlopuksi häippäsen setäni ja hänen perheen luokse Kuopioon. Minulla ja Riialla on ainakin vielä ensi viikko aikaa touhuta, katsoo miten pitkään kestää karanteeni. Meilläkin on kokeita ihan helvetisti tulossa, perjantaina matikka, maanantaina musiikki ja enkun imperfektit, tiistaina hissa ja sitten en enää tiiäkkään. Huomenna tulossa hyppelypostausta (:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti