lauantaina

I just wanna feel this moment!

Kouluun lähössä torstaina
 "Viisaus on sitä, 
että on hullu, 
kun olosuhteet sen sallivat!"

Tämmönen teksti luki teepaketissa joka tänään ostettiin. Se oli must be ostos koska teksti. Aamulla käväsin koululla 12 asti ja siitä lähettiin ajelemaan Kuopioon päin. Mättöö Raxissa, hyvää teetä (tsek ja tsek), Matkuksessa shoppailua ja illalla leffa ja karkkia! Skopunktenista löysin talvikengät 39,90e, mustan pipon 6,95e, koirille luita 2,50e ja Ikeasta maton, kynttilöitä, keittiö-hommia ja kaappi.

Koulussa oli siis Koulun ja kodin päivä, eli tehtiin hissan hommia ja vikalla tunnilla oli oppilaskunnan ohjelmaa jossa hoidin musiikin. 

Kellään muulla ei oo yhtä kivoja juoksumaisemia!
Lisäks oon innostunu juokseen! Nilkka ei reagoi ainakaan yhtä vahvasti enään ja sain uudet juoksu popottimet, eli nyt on hyvä juosta! Ainut vaan että vettä tulee kö esterin persiistä... Ja syksy tullee... ja pimmeet.... ja talvi... Mutta lähetään syyslomalla käymään Kuusamossa! 

Lisäks Cheek julkas eilen tosi kivan levyn! Oon ihan lovena tohon 'Niille joil on paha olla' - biisiin koska tää menee niille joil on paha olla, kun elämä lyö 100-0. Mutta nyt voisin pari kollaasia luoda teijjän iloks ja painua nukkumaan. Huomenna innokkaana siivoon ja alotan lukemisen hissan ja enkun kokeeseen! 

Teinipeili liikuntasalissa

1 kommentti:

  1. http://lifeishopefull.blogspot.fi/2013/09/liebster-blog.html :)

    VastaaPoista